OUR SERVICES

ONZE SPECIALISATIE?

 

EEN FANBASE RONDOM JOUW MERK BEREIKEN

Jongeren content produceren is een vak apart. Jongeren zijn de toekomst en communiceren op een geheel eigen manier. Blaze Network heeft zich gespecialiseerd in het bedenken van originele jongeren concepten voor bedrijven en merken die willen groeien en een jongeren doelgroep willen aanspreken.  Dit doen we met name voor social media, met specialisatie in het Tik Tok en Instagram.

Merkgerichte campagnes. Wij zorgen voor de perfecte merkbeleving bij een kieskeurige doelgroep. En naast merkbeleving, creëren wij tegelijkertijd jullie fans. Waarom fans? Omdat zij daardoor naar jullie terug komen. Een fanbase die zich vrijwillig abonneert of jullie gaan volgen om meer van jullie te zien. Bij ons ben je op het juiste adres.

 Social media content marketing Jongeren zijn voortdurend online. Content kan en mag niet meer ontbreken, ook niet bij bedrijven. En door de juiste online video content te bedenken, en te maken creëren wij een fanbase voor jullie. De gaafste trends, rumours, know how’s, alles wat er bekeken wordt buigen wij om naar jullie identiteit.

 Branded content Met originele branded video content brengen wij jullie boodschap over naar jongeren Wij gaan ze verbinden aan jullie, en creëren een wow factor. Mensen zullen je nooit vergeten met content die impact heeft gemaakt, en dat gevoel, vertalen we naar een boodschap.

Crossmediale social content Wij geloven ongelofelijk in social media/entertainment platformen, en zijn er van overtuigd dat dit nog meer de toekomst zal beïnvloeden. Daar spelen wij op in door alle mogelijkheden te benutten tijdens een campagne om resultaten te versterken.

Wij brengen onze performance indicatoren naar meerdere fronten om een groter bereik te behalen, en veel meer activatie voor jullie merk te genereren. We zijn specialist in crossmediale combinaties op bijvoorbeeld Tik Tok , Instagram en Youtube , maar kijken ook vooruit naar nieuwe platformen. Waarom maar één medium inzetten, als juist de kracht van crossmediale zo sterk is en je als bedrijf veel meer effort haalt uit een crossmediale campagne. Wij van Blaze weten hoe we jongeren moeten bereiken met doordachte originele content waarin we alles uit de kast halen voor het beste allerbeste resultaat.

Resultaat die baat! Dit kunnen wij, omdat wij een One-Stop Creative Shop zijn. Wij hebben alles in huis om jullie creatieve campagne van top till bottom te lanceren. Door dit principe ontzorgen wij jullie dan ook vanuit alle hoeken. Ons netwerk van creators/influencers, in house productie team, in house campagnevoerders, in house creative developers, zorgen voor een gestroomlijnd eindproduct.

 Brainstormen Hét fundament van Blaze Network is ontstaan uit veel creatieve brainstorm sessies met jonge mensen. Deze basis heeft Blaze gemaakt in waar we nu nog steeds voor staan, en wat we nog dagelijks met ons team, maar ook voortdurend met ( toekomstige) opdrachtgevers doen. Wij worden blij van brainstormen en bedrijven komen geregeld bij ons langs om samen met ons ideeën te bespreken . We geven ook interessante lezingen en presentaties voor onder andere de retail branche over de kracht van jongeren content en hoe je een fanbase creëert met je bedrijf.

Onze service op een rij

  • Jongeren content specialist
  • Social media Marketing campagnes
  • Videoproducties en videoclip shoots
  • Muziek producties
  • Influencers & Creators content producties
  • Drone en Animatie
  • TV (series) en online (studio) programma’s
Menu